HKH Racing Team
I företaget finns det en stor passion för racing, där kan vi träffa våra kunder under trevliga förehållanden. Classic racing är det som gäller, vi tävlar i klassen för sidovagn.

Företaget kan erbjuda kundevent där kunden får följa HKH Racing Team nära inpå i depåarbetet. I vissa fall kan även kunden få åka med som passagerare på sidovagnen, garanterat ett minne för livet, där åkningen dokumenteras med "onboard"-kamera.
Sök på YOUTUBE efter HKH 54, så får ni en "åktur" med HKH-racing,
garanterad pulshöjare.

Framgångarna har varit stora för teamet. Säsongen -2010 blev Håkan Englund som förare och William Englund som passagerare (kallas även för burkslav) både Nordisk och Europa mästare.
Genom tävlandet får företaget möjlighet prova, utvärdera olika tekniska lösningar och verktyg samt möjlighet att träffa kunder under trevliga former. Framgångarna för teamet fortsätter. Säsongerna 2014, 2015 och 2016 blev teamet Nordiska och Svenska Mästare. Säsongen- 2017 blev mindre lyckad genom motorproblem. Teamet körde en tävling där allt fungerade som det skulle, och det resulterade i vinst. Tävlingen avgjordes i Tyska Schleiz. 2018 åkte vi inte alla deltävlingar i Norden, men vi slutade tvåa i mästerskapen (Svenska och Nordiska). 2019 blev teamet åter igen
 Nordiska och Svenska Mästare.
Team HKH Racing
Tävlingskalender för säsongen - 2019.
 • 17-19 maj Schleiz (Tyskland)  
  Resultat: Ett mycket bra kval, pole position. Vinst både lördag och söndag.
 • 7-9 Juni Våler (Norge)  
  2 stycken klassegrar. Stora problem med misständnnigar men det räckte till klassseger men tyvärr inte till att ta checker flaggan först.
 • 29-31 Juni Anderstorp (Swedich TT)
  2 stycken klasssegrar. Tyvärr så åker vi en äldre klass med en generation äldre motorer. Andertorpbanan är en bana som gynnas av effektstarka motorer och där räcker vi inte till. Men, seger i klassen båda dagarna.

Återkommer med 2020-års tävlingskalender

 • 3-5 Aug. Sviestad (Linköping)
  2 stycken klassegrar. Lördagsracet blev ett tufft race, absolut en av de tuffaste i min karriär, och vi vann heatet totalt. Söndag blev åter igen samma ituffa race, men tyvärr fick vi ge oss mot en modernare sidecar, men vann klassen.
 •  30-31 augusti Gelleråsen. Pole position och heatseger. Tyvärr fick jag kasta in handduken inför söndagsracet, p g a en förkylning med hög feber.
  Under året har vi 9 stycken klasssegrar (obesegrad), och 4 heatsegrar.
  Resultat totalt: Svensk och Nordisk mästare